Karácsony közeledtével sokan bajban vannak, hogy mit is vegyenek a kutyás ismerőseiknek, vagy a négylábú családtagjaiknak. Ezért egyre többen keresnek rá a következő szavakra a keresőben: „Kutyás karácsonyi ajándék” vagy „Karácsonyi ajándék kutyáknak”. Ezen szavakat beütve rengeteg találatot kapunk, de én mégis összeállítottam egy külön listát számotokra egyedi ajándékötletekkel. Ezen a „karácsonyi ajándék ötletek kutyásoknak és kutyáknak” listán, kizárólag olyan hazai alkotók szerepelnek, akik idén decemberben a bevételük egy részét jótékonyságra ajánlották fel, illetve van köztük egy kivétel, aki jelenlegi helyzetében szintén támogatásra, segítségre szorul. Bármelyik ajándékok is választjátok biztosak lehettek benne, hogy dupla örömöt szereztek vele!

MaDe Dog Design

Ferenci Detty nem egy szokványos életút után vágott bele a kutyakendők gyártásába, miután egy adománygyűjtésnek köszönhetően megvásárolhatta kutyáját, Mangót. Detty kendői méretre készülnek, két patenttal ellátottak, hogy könnyen állíthatóak legyenek és hatalmas odafigyeléssel készítik őket. Nem is írnék többet róluk, érdemes elolvasni a történetüket a következő oldalon:

https://www.facebook.com/madedogdesign

A kutyám naplója

A kutyám naplója –Minden kutya megérdemel egy saját könyvet” egy olyan kutyanapló, amelyben saját fényképeitek és kedves történeteitek segítségével tudjátok megörökíteni a közös élményeket és évek múlva, a könyvet elővéve felidézhetitek a boldog pillanatokat. Kölyköknek és felnőtt kutyáknak is ideális. Jelenleg border collies illusztrációkkal kapható.

Ha decemberben vásároltok A kutyám naplójából, akkor a vásárlással 450 Ft-tal támogatjátok a Brit Pásztorkutya Fajtamentést.

Bővebb információ:

A kutyám naplója – Facebook oldal

https://akutyamnaploja.hu/

King Collar

Proceller Katalin, a King Collar megálmodója Exkluzív bőr nyakörvet és pórázt készít kis és középtermetű kutyusok számára. A King Collar termékek szépségét finom bőrök, és különböző garvanizált fémek gondosan kiválasztott színkombinációja biztosítja. A puha bőr tapintása, színe és illata, valamint a póráz ergonómikus fogórésze együttesen kellemes élményt nyújtanak használat közben. Vásárlóik azoknak a kutyusoknak a gazdái, akik a kifinomult, elegáns, darabokat kedvelik.

A King Collar idén karácsonykor a bevételének 10 %-át Nagyapáti-Lénárt Andrea számára ajánlja fel.

Bővebb információ:

https://www.facebook.com/ProcellerKatalin/

https://www.instagram.com/procellerkatalin/

Karácsonyi kutyás bögre

Rozovics Éva a megrendelők által beküldött fényképek alapján készíti el az egyedi, kutyás gyurma bögréket. Fantasztikus érzés reggelente abból a bögréből inni a kakaót és a teát, illetve a kávét amelyikről a saját kutyád néz vissza rád!

Ha decemberben vásároltok a kutyás karácsonyi bögréből, akkor a vásárlással 500 Ft-tal támogatjátok a Brit Pásztorkutya Fajtamentést.

Bővebb információ: 

https://www.facebook.com/eva.rozovics

Nudlizmus

“Nem mindennapi látvány egy kutya sálban, nem igaz?! Hát még az, ha tökéletesen passzol benne a gazdi sapkájához!”  A Nudlizmus, egy családi vállalkozás amely matchy-matchy (összepasszoló) szetteket készít kutyusoknak és gazdijaiknak. A legújabb termékük a horgolt kutya sál, ami hideg idő beköszöntével hasznos és divatos kiegészítője lesz a sétáitoknak. Nektek azonban nem szükséges egy új sapkát beszereznetek, hanem a már meglévő kedvenceitekhez készítik el a kiegészítőt.

A Nudlizmus idén karácsonykor a bevételének 10 %-át a Fogadj Örökbe Alapítvány számára ajánlja fel.

A weboldalon minden további információt megtaláltok:

https://nudlizmus

Happy Beast Fekhely

A Happy Beast fekhely egyedi kutyafekhelyeket gyárt vidám és friss mintákkal. Párnáikat kézzel készítik, nincs két egyforma, ahogy két egyforma kutya vagy gazdi sincs. A Happy Beast Design fekhelyeknek egyéniségük, lelkük van, amit a gondos odafigyeléssel választott hazai alapanyagoknak és a szerető kezeknek köszönhetnek. A Happy Beast Fekhelyek saját stílusra szabhatóak, könnyen tisztíthatóak, kényelmesek és strapabíróak.

A Happy Beast Design decemberben minden eladott párna árából 2000 Ft-tal támogatja a MFÖEK munkáját.

A weboldalukon minden további információt megtaláltok:

https://happybeastdesign.hu/

Kategóriák: Egyéb kategória