Nagyon gyorsan tanulok meg mindent, így valószínű a szobatisztasággal sem lesz probléma.Kérlek, akkor se ess kétségbe, ha hosszabb folyamatot vesz igénybe, amíg megtanulom a szabályokat!

Tudjad, hogy ébredés után, illetve étkezés után kell elvégeznem a kisebb-nagyobb dolgaimat! Ezért az említett időpontokban érdemes kivinned, és amikor kint elvégzem a dolgom, nagyon-nagyon dicsérj meg, és nagyon örülj nekem!

Természetesen nem csak alvás és evés után vannak szükségleteim, hanem máskor is. Ha figyelsz rám, néhány nap után észre fogod venni, hogy mikor készülődöm elvégezni a dolgomat. Olyankor gyorsan menjünk ki, hogy végül ott kezdjek bele, ne bent a szobában!

Előfordulhatnak„balesetek”, de kérlek, akkor se szidj meg engem!  Viszont jó alaposan takarítsd fel a helyszínét, hogy ne maradjon ott a szag, ami arra csábítana, hogy ismét ott végezzem el a dolgom!

Használhatunk kutyapelenkát is, sokfélét kapni, tálcásat, szagtalanítósat. Gyorsan meg fogom tanulni, hogy oda kell mennem, ha ürítenem kell, de idővel ezt is el fogjuk hagyni.

Ahogy növök egyre ügyesebben tudom szabályozni a szerveimet, egyre tovább bírom ki, ha vissza kell tartanom valamit.

Még ha úgy is tűnik, hogy nem haladunk a szobatisztaság felé, ne add fel! Semmi sem tart örökké, és pár hónap múlva már csak távoli emlék lesz ez az időszak. 

Kategóriák: Egyéb kategória